Merhaba Sevgili Dostlar Ben aLi55 Memleketim Samsun İstanbulda Yaşıyorum Yaşım 25.
Yaklasık 7 Senelik bir Djyim sanırsam 1.5 sene kadar HarikaFmdeyim Ve İyisiyle Kötüsüyle HarikaFmde olmaktan
Çok Mutluyum Dj Alımında Sevgili Tarık İle Tanıştık Gerçekten Cana Yakın Bir Arkadaş Kendisini Saygılar Sevgiler Diyorum
Burdan Ve Tüm Adminler Yönetim Ekibi Sizlerede Selamlar Saygılar Sevgiler Olsun Ve Biliyorumki Bu Djlikte Beni Gerçekten
Can Kulagıyla Dinliyorsunuz Hepinizin Yeri Ayrı benim İçin Sizlerde Seviliyorsunuz... Evet Arkadaşlar Şimdi Gelelim
DjLerimize Öncelikle Sevgili Tarık Bir Founder Olarak Başarılar Diliyorum Gerçekten İyi Bir Founderlerimiz Olan Tarık
Super Operatorlerimizden Dj Görevlileri Hsn Mia BamBam GOZDE ve Djlerimiz Asii Romantik DuMaN Beautiful Dua KuRShuN Metehan Pengi Tuğba Sultan UYGAR Burcu ByDaMaRR Rümeysa nar-i Kuzey Kuzeyli _eliFF_ Musibet Karadeniz AnkaraAhmet Dadass HaKaN23 Asy Khan
Evet Sevgili Dostlar Şimdi Dinleyicilerimize Geçelim Selinn beLya Canan ___-Neşter__06 Seren Ilayda Bayrüzgar mavi mehtap Gamze Balımmm Çiğdem_ Güllü Fantastik35_ Name Hayal Veysi asel DreamqirL Merve Melodi
Sevgili Dostlar Aklıma Gelenler Bu kadar Tüm Djlerimizinde Emegine Yüregine Ve Sesine Sağlık vede Dinleyicilermizinde o güzel yüreklerinize Sağlık olsun isimlerini Unuttuklarım affola bizleride sessiz Dinlemekte Olan Dostlara Selamlar Olsun.. Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin Diyelim. HarikaFmde Kalın..